6/20/2018

5 kjappe om NM

Dagen før NM er vi relativt forventningsfulle, stinne av sommerfugler og spente, spente, så utrolig spente...! For å bruke ventetiden til noe vettugt, superinteressant og til glede for hvermannsen (eventuelt bare for å bruke NM-nervene til utløp for skrivekløe), har vi stilt hverandre følgende spørsmål:
  1. Hvilke øvelser skal du delta i og med hvem? 
  2. Hvorfor akkurat disse lagene? 
  3. Hvilken øvelse betyr mest for deg? 
  4. Hvilken øvelse tror du at du har best sjanse i? 
  5. Hva er ditt mål for NM? Charlotte 

1) Mix med Bastien, singel damer, trippel med Rune og Bastien, dobbel dame med Eli . 

2) Spiller med Bastien i mix for å unngå problemer hjemme, neida! Vi spiller sammen for å forsvare gullet i 2016 og sølv i 2017. Jeg håper vi klarer å være gode venner på banen, for det er ikke alltid tilfellet… hehe! Vi avtalte å spille trippel med Rune for nesten 1 år siden. Det var litt tilfeldig egentlig, Rune spurte Bastien og så ble jeg med på laget siden jeg allerede hadde avtalt å spille med B. Jeg spiller dobbel dame med Eli fordi vi må prøve å gjøre opp fra i fjor da vi tapte i 1/4 finalen pga elendig spill fra begge 2. Haha, så utrolig irriterende! Og så spiller vi sammen fordi vi liker å spille sammen!

3) Øvelsen som betyr mest for meg er nok Mix dobbel.

4) Tror jeg har en sjangse i alle øvelsene, men har vel størst sjangse i Mix hvis Bastien spiller bra, neida! Dagsformen har mye å si, og så har jeg sett på værmeldingen at det skal regne en del og ganske kaldt. Det bekymrer meg litt spillemessig, men jeg skal gjøre mitt beste.

5) Målet er å få minst 1 medalje, gjerne 2...! Eli 

1) Mix dobbel med Benny, Singel damer, Trippel med Gabriel og Robert, Dobbel for damer med Charlotte. 

2) Benny og jeg har forsøkt i «alle år» og etter både bronse og sølv fikk vi endelig gull i fjor. Never change a winning team - selv om jeg mistenker fjorårets finalister bli en ekstra lei nøtt å knekke i år. Gabriel og Robert spilte jeg med en eneste gang i fjor og vi vant turneringen, pluss at jeg har spilt NM trippel med Robert de to siste NM-ene, inkludert GULL og kongepokal. Ellers: Charlotte og jeg er topp motiverte til å revansjere den grufulle NM-øvelsen fra i fjor. 

3) Hadde det ikke vært for gullet i fjor, hadde jeg LETT sagt Mix. - Men det er nå Trippel som er det virkelig gjeve under NM. Det hadde vært helt rått å vinne med min sønn på laget! 

4) Mix og damedobbelen, men alt kan selvsagt skje. Vi er nok medaljekandidater i begge øvelsene. 

5) Pallplass i Mix og Dobbel, avansement i Singel og Trippel. Litt forsiktige mål, men jeg drømmer og håper selvsagt om noe mer… Toini 

1) Mix med Hadi. Singel damer. Skyting - utrolig nok. Trippel med Kenneth og Hadi. Damer dobbel med Berit. 

2) Jeg spurte Hadi fordi jeg liker veldig godt å spille med Hadi og vi har spilt mye sammen. Kenneth ville stille med samme lag som i 2016 da vi kom til finalen så vi prøver igjen! Har ikke spilt med Berit før så det blir spennende å se hva vi får til. 

3) Alle øvelsene betyr mye og trippel er jo gjevest med kongepokal, men så har vi jo singel damer i år... 

4) Tror jo jeg har sjanse i alle øvelsene, men holder en knapp på mixen. 

5) Målet er å ha fokus og spille så godt som jeg kan og selvfølgelig at det ender i medalje! Helst gull...  
To be continued ...

Fasit 2018 | 2 kvartfinaler og 1 finale i Nasjonscup

Norge kom til kvartfinale i Presisjonsskyting. Norge kom til finalen i Coup de Nations. Vi spilte noen fantastiske kamper, turte å spil...