6/14/2018

We're on a roll...

... får man vel si. Siden landslagskvalifiseringen som vi BY THE WAY vant, haha, har vi jublet både på Østlandet og på Vestlandet. Charlotte og Eli vant rankingstevnet Glommaturneringen, og Toini vant Vestlandets skytekvalifisering til NM. Om vi ikke skal kunne være glade og stolte over dette, er det over vår forstand.I hvert fall. 2. juni arrangerte Toinis klubb rankingturnering i Fyllingsdalen. 15 trippellag var påmeldt, og hun var vår eneste representant. Pulja var i overkant hard, men Toini og hennes makkere (Berit og Mohamad) vant solid mot laget de senere tapte mot i B-finalen. Puljetoer vant likegodt hele turneringen ... mot puljevinneren. Forvirret? Poenget er: Å ikke gå videre til A-sluttspillet i denne forsamlingen var ingenting å skjemmes over. (Les mer...)

Og så er vi råstolte over at Toini ikke bare kvalifiserte seg til NM Presisjonsskyting, men at hun attpåtil VANT distriktets kvalifisering. (Les mer...)


Helgen etter var det atter rankingturnering på Østlandet, nærmere bestemt Fredrikstad. Under Glommaturneringen spilte Charlotte og Eli sammen med klubbkompis Youssef, som i år er på herrelandslaget. Monradsystemet i innledende ga oss ingen walk-in-the-park, men vi vant fire av fem kamper. Den ene kampen vi tapte vil kanskje være årets mest velspilte kamp. Vi åpnet forrykende og gjorde alle våre kuler, men motstanderlaget fikk bedre uttelling. Plutselig hadde de samlet opp en hel haug, og vipps hadde vi tapt uten at vi helt skjønte HVORFOR.

Uansett, fire seire ga andreplass etter innledende og semifinaleplass. Her ble det konsentrasjonsproblemer for enkelte, til tider også alle tre, og oppgjøret ble en smule ubehagelig frem til et 5-poengsjafs og seier. I finalen tok vi igjen for alle misslegg og bomskudd og herjet banen. Såpass må det være. Neida, men joda, vi spilte godt! (Les mer...)

Og alt dette har resultert i denne Topp 10-tabellen over Norges høyest rankede spillere etter sju turneringer:


Jaddaaaaaaaaaaaaa, Eli og Charlotte er atter blant topp 6! Også Toini har samlet sine første poeng, men kun 2 og delt 102. plass. 

Men HEY, det er jo tre markeringer der, og den tredje er ikke Toini....? Hva kan DET bety, mon tro? Vi vet, og antakelig vet dere også, men vi tenkte vi kunne gjøre noe mer ut av det. Som f.eks. i et eget innlegg.

Og da har vi enda ikke skrevet noe om NM...! Følg med, følg med!Fasit 2018 | 2 kvartfinaler og 1 finale i Nasjonscup

Norge kom til kvartfinale i Presisjonsskyting. Norge kom til finalen i Coup de Nations. Vi spilte noen fantastiske kamper, turte å spil...