10/24/2017

Så Toini, hvordan opplevde du sesongen 2017?

I et tidligere innlegg ble sesongen 2017 oppsummert for alle fire: oppturer og nedturer, medaljer og mangel på medaljer, spill og ikke-spill. Noe har kunne latt seg måle med plasseringer og rankingpoeng, andre gleder og skuffelser har vært mer på det personlige plan.

Toini debuterte på landslaget i fjor høst, som ensom svale i EM Singel. Nå kan hun endelig få oppbacking av et lag rundt seg! Hun ga praktisk talt alt i kvalifiseringen, hvor hun ofret både penger og nattesøvn – og toppet det hele med riktig godt spill.


Største nedtur
Burde kanskje vært NM på grunn av resultatene, men jeg hadde noen gode kamper med Ida i dobbel åpen der vi spilte veldig bra sammen så det var et pluss. Nei, største nedtur for meg var Son Open. Jeg var veldig skuffet over eget spill.
Største opptur
Var selvfølgelig å vinne kvalifiseringen til VM!
Årets petanquebilde? Det bøttet ned i Bergen under 7 Fjell-turneringen, men Toini merket det knapt. (foto: Signe Hovind)


Øyeblikket jeg ikke glemmer
Det må bli semifinale og finale i Bergen (dobbel). Det høljet ned og banene var full av vann. Kuler, hender, ja alt var klissvått. Vi tapte finalen, men å kjenne at fokus og konsentrasjon var tilbake føltes svært godt. 
Sesongen under ett
Etter forholdene godt fornøyd ... Jeg er glad for en 22. plass på rankingen.
Toini fikk en skikkelig ilddåp i mesterskapssammenheng da hun i fjor deltok i EM Singel. Her med trener og klubbleder Hervè, samt Polens representanter.

Hvordan utviklingen har vært
Stabil.
Forventninger til VM
Håper på A-sluttspill, selvfølgelig .... Vel, uansett resultat blir det fantastisk å få delta i et VM i Kina!

_________________________________________________________________

Les mer om Toini i (denne presentasjonen).

Les også: Hva (Charlotte), (Eli) og (Ida) syns om sesongen 2017.

Fasit 2018 | 2 kvartfinaler og 1 finale i Nasjonscup

Norge kom til kvartfinale i Presisjonsskyting. Norge kom til finalen i Coup de Nations. Vi spilte noen fantastiske kamper, turte å spil...