11/01/2017

Det begynner å gå opp for oss ...

... at det bare er noen få dager igjen til avreise. Sommerfuglene fant veien inn til magene våre for en stund siden, og nattesøvnen har vel vært så-som-så noen netter på rad. Å skulle glede seg til - og forberede seg til - et mesterskap i seg selv er gjerne både kaotisk og himmelsk på en og samme tid. Det er mange hakk mer intenst kaotisk og himmelsk når mesterskapet skal foregå i Kina.

Det er vanskelig å forstå, rett og slett. Skjønt, nå som alle fire av oss har studert hvert vårt visum i hvert vårt pass, går rundt med flybilletten i veska og våkner i ren panikk om natten i frykt for å glemme å ta med kulene våre, har det begynt å sige inn.

At arrangører og internasjonalt forbund i tillegg har begynt å legge ut bilder som dette:

foto: FIPJP
hjelper enda mer. Slik ser det altså ut, noen av banene i Kaihua. Juniormesterskapet arrangeres i dagene før, så vi venter i spenning på rapporter derifra. Umiddelbare tanker, anyone?

Stikk i strid med slik det egentlig skal være, spilles mesterskapet utendørs. Værmeldingene viser en mellomting mellom norsk vinter og sentralafrikansk sommer, så gjenstår det å se om Yr treffer også mht kinesisk vær. - Og det regner etter sigende svært sjeldent på denne tiden av året. Ingen regel uten unntak, sier du ...?

Uansett, når vi ikke skal spille skal vi være i Shanghai. Og nå tror du kanskje dette er oss:

foto: www.showshanghai.com
... men det er det ikke. Det er derimot et illustrasjonsbilde for å vise noe av hva vi kommer til å se og oppleve i byen. Seksjonsleder Signe viser seg å være en formidabel reiseleder, og har satt opp et fantastisk program for oss. Blant annet skal vi på akrobatshow utenom massevis av sightseeing.

Slik som hit:

foto: www.itourbejing.com

som også ser slik ut:

foto: wikipedia
Og mer enn som så våger vi nesten ikke google. For det er dette med balansegang, da, dere. Mesterskap og Kina, kombinasjon og fokus og hele pakka. Et eventyr blir det åkke som, for oss fire, coach Benny, leder Signe og supersupporterne Kenneth og Berit.

Imens snegler tiden seg avgårde. Og når man tror man har vært fornuftig og lagt seg tidlig, kommer dette tikkende gjennom cyberspace:Joda, vi er absolutt klare for 冒险 !

Fasit 2018 | 2 kvartfinaler og 1 finale i Nasjonscup

Norge kom til kvartfinale i Presisjonsskyting. Norge kom til finalen i Coup de Nations. Vi spilte noen fantastiske kamper, turte å spil...