5/16/2018

Nervøs bablingVerdens beste klubb arrangerte i helgen en helhelg (...) petanque med navnet Groruddalen Petanque Festival. Det var selvsagt like festlig og fantastisk som en festival skal være, med påfølgende ørtenførti dager med utslitthetsfølelse, blemmer på tærne og solbrente neser.

Alt (vel, fragmenter) fra helgen kan leses i (denne artikkelen) på Petanque.no.

Over til fokus på seg selv, som seg hør og bør i en blogg. 


Formen er stadig ikke heeeelt på topp, men det er den derimot på våre kval-konkurrenter, som nok en gang havnet på pallen i Dobbel og slo godt fra seg i Singel. Faktisk ble det flere dueller som vi begge gikk tapende ut av. Rett skal være rett, sånn er det, sånn ble det. 

Eli og Benny tapte mot Lisbeth og Ranu i fjerde innledende, som betydde kroken på døra for håpet om A-sluttspill. I Singel tapte Eli mot Lisbeth, også det i innledende, frustrerende nok med to kuler igjen for seier. Bom. Boooooom. Det ble A-sluttspill likevel, og det ble det også for Charlotte, som i første sluttspillkamp møtte Ranu. Vi snakker vel ikke mer om det, gjør vi vel 😐

Uansett, slikt blir det ikke tabelltopp av, ei heller i rankingsammenheng. Begge rasket sammen 10 poeng totalt, og vi er fremdeles høyt oppe på tabellen: Delt sjuende og niendeplass. Det som er veldig bra, morsomt, inspirerende og motiverende at det er damer både på plassen før og etter oss. Tenk: Fire damer på topp 10! Hvor mange land er det vel som kan skilte med det?

Nå er det ikke sånn at vi har mistet håpet for det, altså. Vi greide det i fjor, og vi kan greie det igjen i år. I verste fall trenger vi ikke lenger oppdatere denne bloggen og sparer noen kroner på å bli hjemme. Tsk-tsk. - Skjønt det hadde vært himla gøy.

Dessuten har vi Super-Toini som lader batterier for harde livet på andre siden av fjellet. Ka-chiiiiing!

Neste gang er det KVAL. Kanskje vi snakkes etter det, kanskje vi bare...


Time will show. Oh yeah. Frem til da kan vi glede oss over...

Seier i B-sluttspillet, og det var slettes ikke med noen tullelag der:


(Ja, Eli ble også lykkelig over blomstene i seg selv) oooooooooooooooog ikke minst:

SEIER I SHUFFLEBOARD!!!!


Fanfare og konfetti, selv om hun der til høyre bare la inn 2 av ørtenførti steiner. Turneringsseieren var ikke hennes fortjeneste, for å si det sånn.

Og ellers?


Er vi ordentlig, ordentlig blide ved tanken på EURO-CUP i MONACO! Hallo! Groruddalen Petanque Klubb representerer Norge dette året, og på tampen av juli skal vi måle krefter mot de andre lagene i vår pulje. Billetter er bestilt, hus er booket og bon jour Albert & Charlene:


Snakkes! Kanskje!

💙

Fasit 2018 | 2 kvartfinaler og 1 finale i Nasjonscup

Norge kom til kvartfinale i Presisjonsskyting. Norge kom til finalen i Coup de Nations. Vi spilte noen fantastiske kamper, turte å spil...